Gratis guide til dig
Mini guide, med 28 gode råd, som kan give dig mere energi.

Hvis man tilrettelægger sin dagligdag, så man i højere grad kan – leve i nuet – er udgangs-punktet skabt for at få ro og balance i sit liv.

Jeg har lavet en lille mini guide, der indeholder 28 gode råd, som kan hjælpe dig til at få mere energi, bl.a. ved at flytte fokus hen i mod at leve i nuet.

Jeg håber at du får glæde af den.

bedre selvværd = bedre livskvalitet
Boost til dig, der gerne vil have mere overskud og energi.

Her får du adgang til en lydfil, som kan give dig et større overskud og dermed mere energi.

Denne lydfil varer kun 12 minutter og det eneste du behøver at gøre, er at finde dig et roligt sted, fjerne evt. støjkilder, tage nogle dybe vejrtrækninger, sætte eller lægge dig godt til rette og lytte.

Lyt gerne til lydfilen flere gange i løbet af den næste uge. HUSK, det er vigtigt, at du IKKE kører bil, når du hører lydfilen

goddialog
Positiv dialog med dit barn giver glæde. (Ebog & lydfil)

Tal med dit barn på den gode måde (Ebog og lydfil)

Det siges, at for hver 30. negative ting den gennemsnitlige forældre siger til sit barn kommer der 1 positiv melding. Det lyder voldsomt – men hånden på  hjertet – har du tænkt over, hvor mange gange i døgnet,  du retter på dit barn.

Denne ebog giver dig værktøjer til en bedre positiv dialog mellem dit barn og dig.

PS. 

Vil du have mere personlig overskud og energi – så tilmeld dig nyhedsbrevet i nederst højre hjørne og få straks fri afgang til 10 gratis hypnose- & afslapnings lydfiler, som kan hjælpe dig igang, med at forbedre din livskvalitet og dermed din mentale sundhed.