Regression viser dig vejen

Regression – Bliv klogere på dig selv

Regression betyder at bevæge sig tilbage. Her i betydningen; bevæge sig tilbage til et tidligere tidspunkt i dit nuværende liv eller tilbage til et tidligere liv

Der kan være flere grunde til at lave regression. Hvis du er nysgerrig på, hvem og hvor du har været i et tidligere liv kan du komme på en oplevelsestur via regression.

Da vi mennesker udvikler os, for hvert liv vil du efter en rundtur i et tidligere liv, i de flere tilfælde, kunne forstå hvad du skulle lære af det pågældende liv.

For en del år siden fik jeg selv lavet en regression, hvor jeg havde været en fransk bondedreng, som var meget genert, holdt mig tilbage fra mennesker, kunne ikke spille nogen form for musik og vidste ikke så mange ting.

Det jeg skulle lære af det pågældende liv var, at jeg ville få meget mere ud af livet, ved at tilegne mig viden, slippe min generthed og finde glæde ved at spille musik. I det hele taget skulle jeg udvikle mig.

I mit nuværende liv, har jeg spillet musik og sunget siden jeg var 7 år, er på ingen måde genert, interesserer mig for andre mennesker og udvikler mig løbende, både fagligt og i min personlige udvikling.

 

Regression som supplement til almindelig terapi.
Nogle mennesker kan have nogle udfordringer i livet, som skyldes en karmisk skyld/gæld eller aftale fra et tidligere liv.

På et tidspunkt blev jeg kontaktet af en voksen pige som havde et ret forvirrende problem.

Hun havde en god ven og de følte begge at de havde en speciel forbindelse. De blev kærester, men det fungerede ikke for dem. Det var som om, at noget var forkert.

De stoppede forholdet, men kunne alligevel ikke undvære hinanden blev kærester igen blev x-kærester og sådan rodede de rundt med at være x eller ikke x-kærester

Det var ret forvirrende for dem begge og de var faktisk ret ulykkelige begge to, for uanset hvad de valgte at gøre, havde de svært ved at give slip på hinanden.

Jeg lavede en regression på den voksne pige og det viste sig, at de i et tidligere liv havde været bror og søster. Deres mor var afgået ved døden og de boede i et hus sammen med deres far. Faderen arbejdede meget, drak en smule og var sjældent hjemme.

De 2 søskende holdt meget af hinanden og broderen passede rigtig godt på sin søster, hele vejen igennem deres daværende liv.

I deres daværende liv, lovede de hinanden at de altid ville være sammen og passe på hinanden.

Hvad de rent faktisk lavede, var en form for kontrakt/aftale om at de altid skulle være der for hinanden og også i et fremtidigt liv, hvor de ville møde hinanden igen.

Via regressionen (tilbage til tidligere liv) blev årsagen til deres fælles udfordring fundet og i deres nuværende liv, blev aftalen ophævet og de kunne hver især komme videre med liv med en ny partner.

I dette tilfælde blev regression brugt som en metode til at afhjælpe et problem hvor løsningen ligger ud over almindelig terapi.

Traumer fra tidligere liv
I et tidligere liv kan vi have oplevet et liv med traumer, som forfølger os i vores nuværende liv.

Eksempelvis kan man i et tidligere liv, have været brændt ihjel og dette kan medføre at man er panisk bange for ild i sit nuværende liv eller man kan være meget bange for vand da man er druknet i et tidligere liv og også dette, kan afhjælpes via regression.

Via Hypnose bliver du ført tilbage til den begivenhed, i dit tidligere liv, hvor årsagen til problemet findes.

I Hypnose arbejdes der med problemet og der arbejdes med årsagen til problemet på en sådan måde at du kan slippe dit gamle trauma og komme videre i dit nuværende liv, uden at blive begrænset af tidligere livs trauma.

Find frem til kreative evner fra tidligere liv
Gennem vores tidligere liv har vi udviklet mange evner og færdigheder og det er ikke alle, vi har med i vores nuværende liv.

Via hypnose er det muligt at få fat i kreative evner, som vi har haft i tidligere liv og implementere dem i vores nuværende liv.

Regression i nuværende liv
Har du oplevet et traume eller andet i dit nuværende liv, er det ligeledes muligt at gå tilbage i dit nuværende liv og arbejde med problemstillingen, så du kan slippe din oplevelse og de ting, der eventuelt sætter begrænsninger for dig.

Regression kan bruges til mange ting en oplevelses-rejse, en forståelse, afslutning på et problemstilling fra tidligere liv og kort sagt regression kan hjælpe dig til at give større indsigt, forståelse og mening omkring dig selv og dit nuværende liv.

Ønsker du at yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte Tulle Hyllested, for nærmere information.

BEHANDLING  PRIS  VARIGHED 
Regression kr.  1.600,-        2 timer