Svært ved at komme ovenpå efter sygdom?

Det at have været syg over længere tid – uanset om det er en længerevarende influenza eller andet – kan skabe en psykisk ubalance og det kan være svært at finde det gode humør og det store overskud frem.

Oveni dette kommer måske en bekymring om, om man nu også fejler noget andet, da man ikke har følt sig på toppen længe. Ud over det bruger vores krop utrolig meget energi på at hele vores krop. Det oplever vi i form af træthed samtidig med det ubehag og evt. smerter, der tit er forbundet med sygdom.

I de tilfælde, hvor vi føler os rigtig syge, vil vi have brug for hjælp fra andre. Vi bliver mindet om vores begrænsninger mange gange i hverdagen, hvilket kan gøre, at vi blive modløse og triste og derfor har meget svært ved at finde overskud til at komme ovenpå igen.

Nogle kan opleve at få en følelse af, at de ikke har fortjent at blive raske og til sidst kører det hele rundt i en uheldig cirkel.

Alt dette kan være årsagen til, at kroppens helings-proces kan trække længere ud end nødvendigt.

Svært ved at komme ovenpå efter brud på knogler?

Det at brække en arm, et ben eller en knogle andet steds i kroppen, kan skabe en psykisk ubalance og det kan være svært at finde det gode humør og det store overskud frem.

Oveni dette kommer måske en bekymring om, det skadede område bliver helt godt igen. Ud over det bruger vores krop utrolig meget energi på at hele det skadede område. Det oplever vi i form af træthed samtidig med de smerter, der tit er forbundet med vores skade. 

Uanset hvilket led eller knogle vi har brækket, vil vi i de fleste tilfælde havde brug for hjælp fra andre. Vi bliver mindet om vores begrænsninger mange gange i hverdagen, hvilket kan gøre at vi blive modløse og triste og derfor har meget svært ved at finde overskud til at komme ovenpå igen.

Behov for omsorg

Nogle mennesker oplever en ekstra omsorg fra deres omgangskreds. Dette kan ubevidst være årsag til at det skadede område er længere tid om at hele, da man ubevidst nyder denne omsorg – så jo længere tid man er “syg” , jo mere ekstra omsorg modtager man.

Alt dette kan være årsagen til at kroppens helings-proces kan trække længere ud end nødvendigt.

Det værste der kan ske er, at man ikke får den fulde førlighed tilbage, da man ubevidst vælger det fra i håb om at den forstærkede omsorg varer ved.

Det gør den sjældent, og resultatet kan i værste fald være at helingsprocessen forhindres og at man dermed ikke får sin fulde førlighed tilbage.

Mental genoptræning sætter gang i kroppens helingsproces og hjælper dig til at komme ovenpå igen. 

Hvad indeholder Mental Genoptræning

Jeg hjælper dig med at få oparbejdet overskud og vilje til at komme ovenpå igen. Dette foregår via samtaler og brug af de værktøjer, som er relevante for dig.

Værktøjerne:

  • Samtaler
  • Du kan lære smertelindring, hvis du har mange smerter
  • Føler du dig stresset over din situation, kan jeg som stress-coach, hjælpe dig til at komme ud af din stress og forebygge fremtidig stress
  • Ved behov, tilbyder jeg at lære dig Tankefeltterapi, EFT.
  • Måske kan det, at du er kommet til skade fremkalde en tidligere oplevelse, som har skabt en indre blokade. Dette kan være årsag til at underbevidstheden ikke kan finde frem til de nødvendige indre ressourcer, der er nødvendige for at kroppens helingsproces fungerer. Ofte er vi ikke bevidste om hvad der sker og her kan hypnose gøre en forskel.

Mental Genoptræning© er udviklet af Tulle Hyllested.

For yderligere info, er du velkommen til at kontakte mig

Hypnose gør en forskel
Hjerte opererede får ofte angst efter operationen

Jeg kontaktede Tulle som ville hjælpe mig af med angsten, via Hypnose. Efter to behandlinger har jeg fået mit dejlige liv tilbage. Og livet er igen blevet herligt.
Ole Hejl

BEHANDLING  PRIS  VARIGHED 
Mental genoptræning 1 behandling  kr. 1.050,-          1 – 1,5 time 
Mental genoptræning – Klippekort   3 gange
Mental genoptræning – Klippekort   5 gange
Mental genoptræning – Klippekort 10 gange
kr. 2.850,-
kr. 4.500,-
kr. 8.500,-
   3 x 1 – 1,5 time
  5 x 1 – 1,5 time
10 x 1 – 1,5 time


* Klippekortet kan kombineres med øvrige behandlinger fra Mental Sund