Gratis Online Klub
(Mental Sund Online klub)

2

Formålet med online-klubben er at hjælpe dig til at få skabt den indre ro og balance, der skal til, for at du kan føle dig som et helt menneske uanset hvad, du møder på din vej.

Omkring 2 – 3 gange om måneden modtager du en mail fra mig, hvor jeg tager et nyt tema op. Til nogle af temaerne laver jeg en lydfil, som du så har fri adgang til i en begrænset periode.

Så længe du er medlem, vil du altid have fri adgang til 10 hypnose/lydfiler Det er gratis at være medlem og du kan selvfølgelig altid melde dig ud. 

Brug for Indre fred i krop og Sind (Meditation)

Har du brug et pusterum eller blot lidt indre ro – kan ovenstående video hjælpe dig til slappe helt af.
Så …

  • tag en dyb indånding,
  • sæt dig foran din computer, tablet eller andet 
  • start videoen ved at klikke på ovenstående billede
  • fokuser på det du ser, alt imens du lytter.

🙂

 

Sundhed & Vitalitet
(Lydfil)

Denne lydfil hjælper dig til at have fokus på positive tanker, som igen vil hjælpe dit sind til at forbedre dit helbred og øge dine energiniveauer. Det giver dig en følelse fred og indre ro.

Og fordi du bliver så meget roligere indeni og så meget mere afslappet, begynder du at opleve at du har mere energi og et bedre helbred.

Til dig, der ønsker velvære og ro i krop og sind, dyb afslapning, og har lyst til at gøre noget godt for dig selv. Din krop og dit sind vil takke dig.

Vil du have mere personlig overskud og energi –
så tilmeld dig til den Gratis Online klub, i nederste højre hjørne og få straks fri afgang til 10 gratis hypnose- & afslapnings lydfiler, som kan hjælpe dig igang, med at forbedre din livskvalitet og dermed din mentale sundhed.

Kender du det, at du i løbet af dagen kan blive i dårlig humør?

Fokus på dig selv, dit humør og overskud.

Kender du det – du har det egentlig meget godt – men nogen gange sker der det, at dit humør eller din energi, dykker i løbet af dagen.

Her er en effektiv øvelse, der kan hjælpe dig til at få humøret og energien tilbage på det niveau, hvor du gerne vil have det.

Klik på videoen over teksten  – Rigtig god fornøjelse
kh Tulle

Sover du godt om natten?
Vil du have en bedre nattesøvn?

Det handler om dig og din livskvalitet (3)

Jeg vil gerne give dig gratis adgang til mit mini Online kursus, Fantastisk Nattesøvn,  som kan hjælpe dig til at slappe af, mentalt og fysisk på en sådan måde, at det vil være nemmere for dig at få en god og naturlig søvn.

Du få gode råd til, hvad du med fordel kan være opmærksom på i forhold til det at få en god nattesøvn. Du får også adgang til 2 lydfiler, der kan hjælpe dig til den gode søvn.

Drikker du nok vand?
Har du fokus på at drikke vand ?

drikvand

Du ved det godt – det er vigtigt at sikre dig, at du drikker nok vand.

Men det er ikke alle, der får drukket den mængde vand, som kroppen rent faktisk har brug for.

Denne lydfil er til dig, der gerne vil kunne holde fokus på at drikke nok vand i dagligdagen.

Vil du have mere personlig overskud og energi –
så tilmeld dig til den Gratis Online klub, i nederste højre hjørne og få straks fri afgang til 10 gratis hypnose- & afslapnings lydfiler, som kan hjælpe dig igang, med at forbedre din livskvalitet og dermed din mentale sundhed.

Mental ro giver bedre livskvalitet

Som mennesker kan vi til tider blive slået lidt ud af kurs og kan komme til at mangle den indre balance. Det kan skyldes stress, uklarheder i livet, udfordringer på jobbet, angst, fobier eller tidligere oplevelser, som ligger og fylder op i det ubevidste sind.

Men sådan behøver det ikke at være.

Du fortjener en god livskvalitet

Når din mentale sundhed er på toppen, vil du

• opleve glæde
• ro i sindet
• overskud
• få forbedret immunforsvar
• lettere kunne slippe bekymringer
• have nemmere ved at være til stede i nuet

kort sagt – forbedret livskvalitet

Det handler om dig og DIN livskvalitet

Kærlig hilsen
Tulle Hyllested