Jeg vil på det varmeste anbefale Tulle til alle der ønsker det bedste for dem selv.

Gratis guide til dig

Inden jeg kom første gang hos Tulle, havde jeg været igennem meget andet terapi.
Kognitiv adfærdsterapi, trauma-release workshops, masser af meditation, manuvision, og jeg havde læst adskillige bøger om at lære at styre mine tanker, eller at blive ven med dem.

Alle de forskellige ting hjalp mig, men det blev aldrig helt godt. Jeg spurgte min vens mor, som er professor i psykologi, til råds.

Hun pegede på at hypnoterapi kunne være et stærkt middel. Jeg var skeptisk, men jeg tænkte at det ikke kunne skade.

Mit problem var, at jeg fik grimme tanker og billeder i hovedet, om at min kæreste var mig utro med andre mænd – meget grafisk endda.

Hun har altid været enormt trofast, så jeg ved at det kommer fra min egen usikkerhed.

Tankerne kunne komme når som helst, og jeg har fået ødelagt adskillige ture i biografen, til koncert, i venners lag osv., fordi tankerne kom ind og hærgede.

Jeg besøgte Tulle, og allerede efter én enkelt gang havde jeg det meget bedre, og efter 2 gange forsvandt tankerne helt.

Det var så vild en oplevelse, og så permanent og udviklende for mig som person, at jeg finder mig selv i hendes behandling igen – men denne gang føler jeg ikke at jeg bliver healet for noget.

Nu er jeg kommet til et stadie hvor jeg besøger Tulle for at gøre mit liv endnu federe end det er i forvejen.

Om behandlingen: Tulle og jeg plejer at snakke i 45 minutter, efterfulgt af 45 minutters hypnose, som skræddersyes efter hvad vi har snakket om.

I samtalen er Tulle meget direkte – hun er sindssygt god til at skære igennem alt det pladder vores hjerner og følelser stiller op omkring et problem, så jeg bedre kan komme til nye forståelser.

Og hypnosen er det mest behagelige i hele verden.

Det er som at drømme i vågen tilstand. Kombinationen af samtale og hypnose er meget effektiv, og jeg vil på det varmeste anbefale Tulle til alle der ønsker det bedste for dem selv. “

Dennis