NB! Tryk på teksterne for at læse mere

Jeg vil på det varmeste anbefale Tulle til alle der ønsker det bedste for dem selv.

Tulle er sindssygt god til at skære igennem alt det pladder vores hjerner  stiller op omkring et problem, så jeg bedre kan komme til nye forståelser.

Min muskelsvinds-lidelse fylder mindre
Det har været en fantastisk rejse, jeg har været på under Tulle Hyllesteds kompetente og empatiske behandling.
Jeg har lært teknikker så min muskelsvindslidelse fylder mindre. Jeg kan mere og mere. Jeg bruger færre hjælpemidler.
Lissie Kirk
Jeg pådrog mig, en psykisk overbelastning

Tulle kom hjem til mig. Helt fantastisk, med kort varsel. Efter en samtale, modtog jeg hypnose. Alt var kaos i min hjerne og Tulles behandling gav en skøn ro.

Hjerte opererede får ofte angst efter operationen

Jeg kontaktede Tulle som ville hjælpe mig af med angsten, via Hypnose. Efter to behandlinger har jeg fået mit dejlige liv tilbage. Og livet er igen blevet herligt.
Ole Hejl

Vi har fået et gladere barn med mere overskud i sin hverdag

Her i hjemmet oplever vi, at han ikke så tit er i helt sort humør. Han har mere overskud til hverdagen – til at være sammen med os.

Min datter har fået mere end 2 timers ro om ugen

Behandling, med respekt for mit barn, og en sjælden indsigt i, hvad mit barn kæmper med. Mit barn kunne godt lide behandlingerne, og udviste stor tillid til Tulle.

50 års tankemønster væk efter én behandling

Min frustration er væk og jeg har fået en ubeskrivelig dejlig indre ro. Jeg sover bedre om natten og …… 

 

Jeg kom af med min flyskræk

Jeg var heldig at jeg mødte Tulle, som hjalp mig af med min flyskræk – så min drøm  kunne gå i opfyldelse…

 

Sukkertrang forsvandt

Tak for et fantastisk forløb. Jeg er meget benovet over hvor langt hypnose har kunnet bringe mig. Min sukkertrang er helt forsvundet, og at jeg rent faktisk nu, er i stand til at have et naturligt forhold til sukker.

Min historie om Mentalt Vægttab – der fungerer

Mit mål er at tabe 45 kg !!! med 1 kg om ugen. Og det fungerer –  jeg har endda tabt mig mere end 1 kg om ugen.Jeg kan samtidig tilføje, at min energi er blevet større og mit selvværd er steget ….

Eksamensangst

 

Til eftertanke

Min undren er stor—jeg er et menneske, der så absolut ikke er til alternativ behandling. Mine forskellige diagnose har holdt ferie—jeg forstår det ikke ...

Eksamensangst

Jeg gik hos Tulle på grund af eksamensangst. Tulle var rigtig god til at snakke med mig, om præcist hvad der var svært. Jeg blev student. Dette var med den helt rette hjælp fra Tulle. Hun kan 100% anbefales herfra ☺️ Maria Mølholm

Altid dejligt at komme hos Tulle

Altid dejligt at komme hos Tulle. Får så god energi og bliver så afbalanceret☀️Kan på det varmeste anbefale et besøg her. Charlotte Rosenlund

 

Kun positivt

Har altid kun fået noget positivt 🙂 Helle Stjerne 

 

Det er så fantastisk sted at komme.

Tulle har hjulpet mig med meget   Mette Klarskov Due 

En rigtig glad mand

Jeg vil på det varmeste anbefale Tulle til at hjælpe dig med at komme videre i dit liv, hvis du har behov for et skub. Bruger ikke længere en masse energi på  at tage hensyn til, hvad alle andre mon tænker…….

Jeg behøvede ikke at skamme mig eller gemme mig

Under samtalerne opdagede jeg, at netop det at være særligt sensitiv og kunne mærke energier fra andre kan være en stor gave. Jeg opdagede at jeg var i besiddelse af utrolig mange ressourcer og kompetencer.

Tulle hjalp mig ud af mit mareridt

 

She is amazing 

Jeg får altid sådan en dejlig ro indeni, af at tale med Tulle og er der noget jeg har brug for, så er det at geare ned.
Heidi Rasmussen

Lys for enden af tunnelen – sådan ser jeg Tulle

Hendes ro er smittende og jeg føler mig beroliget bare ved at træde ind over dørtærsklen. Når tingene føles uoverskuelige – hjælper det at komme til Tulle og få et andet perspektiv på tilværelsen….

Hvordan rejser man sig efter en depression?

Der er lige så mange måder at gøre det på som der er mennesker, men for mig var besøgene hos Tulle min redning.  Med Tulles hjælp fik jeg ro, overskud, kampgejst og kræfter til at arbejde mig ud af depressionen ….

Tulle hjalp mit til at se mere positivt på livet

Jeg var så langt væk fra min livsglæde, men hypnosen hjalp mig til at se mere positivt på livet.Tulle tager altid udgangs punkt i hvor er jeg lige nu og hvad mit behov er, hvor kan hun hjælpe mig bedst….  Kvinde fra Nordsjælland

Sengevædning

Det har virkelig betydet meget for os og ikke mindst Mikkel, som siger glad hver morgen, når jeg vækker ham: ”Mor jeg har slet ikke tisset i sengen i nat”.

Hjælp til min hund og min egen personlige udvikling

Tulle hjalp mig med at få min hund mere rolig og hjalp mig videre i min personlige udvikling.Hun er utrolig dygtig og det er en meget spændende måde at arbejde med sig selv på.  Kvinde fra Sydsjælland

Angst for heste og lidt mere

Der var flere faktorer der gjorde min eksistens til en gang røvsyg steeplechase. Tulle fik angst-for-heste-og-lidt-mere