Jeg behøvede ikke at skamme mig og gemme mig

Jeg er blevet direktør i mit eget liv – Tak Tulle

Mit første møde med Tulle blev sat i stand på foranledning af en veninde som selv har haft stor glæde af Tulle. Da jeg mødte op hos Tulle første gang var jeg meget nervøs og utilpas. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente. Det første som møder mig er et stort smil og et roligt velkommen. Det hjalp.

Efter vi havde hilst på hinanden, sagde Tulle til mig, at hun inden jeg kom, havde fået det skidt i maven. Tulle mente at det var mine energier hun kunne mærke. Det var for mig en meget bemærkelsesværdigt og tanke-vækkende oplevelse, da jeg netop valgte at gå til Tulle, fordi jeg hele mit liv har haft en stor sort knude i min mave. En følelse af, at der ikke var plads i min krop til at jeg kunne udvikle mig at der ikke var plads til mine positive og stærke energier.

Som udgangspunkt havde jeg 2 store problemområder som jeg gerne ville have hjælp til. Det første var at jeg havde et problematisk og anstrengt forhold til min krop og sex pga. en voldtægt. Det andet var en følelse af mindreværd som havde fulgt mig siden barndommen.

Jeg har hele livet følt mig ved siden af. Som barn var jeg utrolig åben over for andres smerte og problemer, hvilket jeg stadig er som voksen. Jeg har aldrig sagt det højt, da jeg frygtede at folk synes jeg var underlig og sær.

Under samtalerne med Tulle opdagede jeg, at netop det at være særligt sensitiv og kunne mærke energier fra andre kan være en stor gave. I forlængelse af samtalerne begyndte der at åbne sig en hel verden jeg slet ikke kendte. Jeg opdagede at jeg var i besiddelse af utrolig mange ressourcer og kompetencer. At jeg rent faktisk var et stærkt menneske som godt måtte fylde noget. Jeg behøvede ikke at skamme mig og gemme mig væk. Jeg oplevede undervejs at samtalerne og hypnosen åbnede op for en masse energi som havde låst fast i kroppen og nervebanerne. Efter hypnosen kunne jeg mærke en sitrende fornemmelse som spredte sig ud i kroppen og som blev stærkere for hver gang.

Mit andet problemområde omkring min krop og sex viste sig under hypnosen at have rod et helt andet sted end overgrebet. Da jeg kom i hypnose for at arbejde med overgrebet og følgerne af det, fulgte en oplevelse som stadig sidder så dybt i mig, at jeg aldrig glemmer det.

Jeg skulle gennem en speciel øvelse hvor jeg skulle se på mig selv fra jeg var nul til 33. Undervejs i øvelsen havde jeg meget svært ved at gå fra mig selv da jeg var mellem nul og et år. Da jeg kommer ud af hypnosen begynder jeg at græde og ryste. Det skal siges at det ikke er sket de andre gange. Tulle hjalp mig tilbage i hypnose igen så jeg kunne få afsluttet oplevelsen ordentligt.

Den intense oplevelse, viste sig at være nøglen til at fjerne mit store sorte hul i maven. Da jeg var 10 måneder fik jeg børneeksem over hele kroppen som varede til jeg var seks. Jeg havde det meget skidt. Jeg havde smerter og kradsede mig selv til blods hver dag og havde meget svært ved at sidde stille fordi eksemen var så slem. Jeg kunne lige pludselig efter hypnosen kende følelsen i kroppen igen. Resignation, magtesløshed og den forfærdelige isolation og ensomhed som eksemen medførte.

Nu er det 9 måneder siden jeg sidst har været hos Tulle. Jeg oplever at jeg har fået fuldt udbytte af samtalerne og hypnosen. Jeg kunne hurtigt mærke forskel da jeg startede, men jeg vil mene, at jeg nu oplever den fulde effekt. Jeg har fundet ind til kernen af mig. Jeg har åbnet op for de mere spirituelle sider af mig som jeg havde gemt langt væk. Jeg tør udfylde min plads og følge mine overbevisninger. Jeg er begyndt at dyrke yoga og meditere dagligt. Jeg har valgt at begynde at leve som vegetar. Jeg tør være den jeg er uden at undskylde. Jeg er nået dertil hvor jeg ikke skal forsvare mit liv, mit væsen og mine valg mere. Det er befrielse som jeg under alle.

Det vigtigste er dog at jeg ikke undskylder for de ressourcer, kompetencer og gaver jeg har fået med i mit liv mere. Jeg tør stå ved dem og bruge dem i min dagligdag.

Jeg er blevet direktør i mit eget liv.

En stor tak til Tulle.

Kærligst

Christina