Eksamensangst

En oplevelse, som har været med til at ændre mit liv

For omkring 2 år siden var mit liv meget anderledes end det er i dag.

Når jeg skulle til eksamen var jeg meget angst, havde meget svært ved at kunne koncentrere mig og ikke mindst, gik den berømte “klap” altid ned til eksamen. Dette skete uanset om jeg havde forberedt mig på alle tænkelige måder.

Jeg prøvede forskellige ting, men intet virkede rigtigt indtil jeg en dag, hvor jeg hørte om, at man kunne prøve hypnose.

Efter en række sessioner, kunne jeg rent faktisk mærke, at det var med til, at gøre mig mere sikker på mig selv og at jeg nok skulle kunne klare en eksamen.

At være i hypnose er en meget behagelig følelse, man kommer ind i en verden, hvor alt flyder sammen og man bliver afslappet på en måde, man aldrig har været før

Under hypnosen bliver der sagt en masse til en og ikke mindst til ens underbevidsthed. Man kan huske noget, men der er også meget, som man ikke kan huske. Dog er jeg sikker på at ens underbevidsthed vil huske hvert et ord.

Det, at blive hypnotiseret mod sin eksamensangst og mod det – ikke at føle sig sikker i lign. situationer, har virkelig ændret mit liv.

Når jeg skal til eksamen, føler jeg en selvsikkerhed som jeg aldrig har følt før.

Jeg kan huske alt, hvad der sker til de eksamener jeg har været til, efterfølgende og den berømte “klap” er forsvundet.

Jeg føler mig også i dag mere sikker i det jeg laver. Jeg har oplevet, at når jeg skal stå foran andre og fortælle om noget, er den ubehagelige følelse blevet til en behagelig følelse.

Jeg er sikker i min sag, og føler at jeg kan klare alt. Før jeg fik hypnose, lå jeg altid i den nedre ende af karakter skalaen og kæmpede for, overhovedet at bestå. Efter behandlingerne ligger jeg nu i den høje ende af karakter skalaen.

Hypnose er virkelig noget, som jeg varmt kan anbefale, hvis man lider af eksamensangst eller lign. Bare efter få behandlinger, kan man mærke at man er forandret og det er med til at ændre ens liv positivt.

Benjamin Nielsen