Vil godt dele min oplevelse hos Tulle

Har igennem mange år levet i, som de fleste vil sige, et normalt ægteskab, men jeg har som tiden gik selv følt, at jeg har været i fængsel.

Har over en længere årrække oftere og oftere haft samtalen op om, at vi skulle flytte fra hinanden.Der blev hugget lidt af hinanden og i den sidste ende har jeg bedt om forladelse selvom jeg ønskede noget andet.

Jeg har nok haft en million af undskyldninger for ikke at tage det sidste skridt, nemlig skilsmisse.

Nogle af mine undskyldninger var bl.a. børnene (det er voksne børn som ikke bor hjemme længere!), hvad siger familie og venner, kan jeg leve alene, tanken om at skulle være ensom, hvad med økonomien.

Har virkelig arbejdet med mig selv og syntes også at jeg var kommet rigtig langt. Har faktisk ikke været tættere på at se skilsmisse var den rigtige løsning, at få friheden. Alle mine undskyldninger fyldte ikke så meget mere, men der var stadig en sten som jeg ikke kunne flytte selv, derfor kontaktede jeg Tulle.

En tur igennem Tulles maskine med coach og hypnose har virket sådan på mig, at jeg blev 100 % afklaret i min beslutning, ingen barriere af dem som giver mave onde. Bruger ikke energi på at tænke på hvad alle andre siger og tænker. Føler at jeg lever i nuet og gør de ting som jeg har lyst til, kort sagt er jeg i gang med at tilgodese mine behov. Jeg har det så fantastisk, som jeg ikke har haft meget meget længe. Det er simpelthen så skønt.

Hvad Tulle har gjort er jeg ikke helt klar over, men hun har formået udfra coach samtalen og hypnosen, at få sat nogle vigtige ting på plads og det virker.

Har det fantastisk godt med mig selv, ingen besvær med at vælge det som jeg vil/ønsker. Bruger ikke længere en masse energi på den barriere som at tage hensyn til hvad alle andre mon tænker

Jeg vil på det varmeste anbefale Tulle til at hjælpe dig med at komme videre i dit liv, hvis du har behov for et skub. En lille barriere som bare fylder og gør at du ikke kan komme videre, så er Tulle den rette til at få dig i ind på sporet på den vej du selv ønsker at gå.

En rigtig glad mand
Niels