Min historie om Mental vægttab


Jeg er en stor pige, og fyldt de 50 år. Kiloene har stille og roligt sat sig, og det var blevet alt for meget.

Hvor meget – Ja –  når man er så stor, så er man ikke særlig interesseret i at se tallene, sort på hvidt, på en vægt, det er jo også en måde at fornægte vægten på – altså stikke hovedet i busken.

 

Jeg har gennem tiden prøvet adskillige kure, de har godt nok hjulpet, men krævede at man forsagede så meget (følte jeg), så at blive ved med at overholde dem var svært.

Resultatet blev da også hver gang, at jeg tog det hele på igen, plus lidt til i renter.

Men så mødte jeg Tulle, og blev inspireret til at prøve Mentalt Vægttab modellen.

Godt nok var det lige før jul, og jeg var da også inde på, om det ikke kunne vente til efter jul og nytår, men blev konfronteret med, et: hvorfor vente?

Jeg måtte jo erkende, at det blev i hvert fald ikke lettere af at vente længere.

Så jeg gik i gang.

Mødtes med Tulle og fik sat en masse ting på plads. Jeg har fået øjnene op for, hvorfor har jeg det, som jeg har det med vægten, eller skal jeg sige, hvorfor havde jeg det sådan.

For gennem Mentalt vægttab og hypnose er min indstilling til det at tabe sig, blevet en anden. 

Jeg er blevet boostet, så jeg nu, uden at føle det er en forsagelse, spiser anderledes, der er gået sport i det.

Jeg spiser ikke kun salat , men tænker over, hvad jeg spiser, hvor meget jeg spiser, og jeg nyder maden, smager på den og spiser langsomt.

Før spiste jeg en masse søde sager og drak næsten cola hver dag, godt nok sukkerfrit, mente det var et behov. Det var det nok også, men det har jeg kunne lægge på hylden, og tænk, det hiver ikke en gang i mig, når jeg går forbi hylderne med slik i supermarkedet.

Jeg drikker en masse vand – også når vi er ude og spise i byen, ikke fordi jeg har forbudt mig selv at drikke andet, men jeg har ikke lyst, andre omkring mig kan sagtens drikke andet, uden at det betyder noget for mig.

Mit mål er at tabe 45 kg !!! med 1 kg om ugen. Og det fungerer –  jeg har endda tabt mig mere end 1 kg om ugen. Jeg kan samtidig tilføje, at min energi er blevet større og mit selvværd er steget. 

Jeg føler jeg kan klare hele verden, også selv om jeg godt ved der er lang vej endnu, men det er ikke afskrækkende. For øvrigt har jeg fået en vægt, og hvem står og vejer sig jævnligt. Det gør jeg J

Mine værdier i livet er ændret og en lille sidegevinst efter 50 års neglebidning er, at jeg nu fået lange negle.

Jeg kan kun anbefale Tulles koncept Mentalt vægttab.

Mange glade hilsner

Lena