Vi har fået et gladere barn, der har fået overskud i sin hverdag.

Han har fået troen tilbage på, at hans liv kan blive anderledes, at der findes hjælp til ham.

Her i hjemmet oplever vi, at han ikke så tit er i helt sort humør. Han har mere overskud til hverdagen – til at være sammen med os. Han er også blevet bedre til at strukturere sine opgaver (lektier, pligter, tid med kammerater)

Han oplever at have mere energi i hverdagen. Han er ikke så trist og ked af det, som tidligere. Har overskud til at være sammen med sine venner efter skoletid.

Tidligere orkede han ikke socialt samvær efter skole, havde ofte fravær fra skole, da han ikke kunne overkomme at gå i skole.

Familie og venner ser ham som mindre “lukket” i sit ansigt/øjne. Udstråler ro, overskud og glæde.

Ved de 5 behandlinger har Tulle oparbejdet en tillid hos vores søn, som har givet ham håbet tilbage om ikke at skulle have så megen uro og smerte i sit liv.

Efter hver eneste behandling har han oset af selvtillid, lykke og taknemlighed for at få denne ro i sit sind. Han er afslappet og tilfreds, når han har været hos Tulle.

Denne positive udvikling tror og håber vi kan fortsætte ved flere behandlinger hos Tulle.

Vores søn har haft angst i mange år, og har været gennem diverse udredninger og samtaler hos forskellige professionelle, men han har aldrig oplevet at blive mødt på en så oprigtig og varm måde, som hos Tulle.

Efter første møde sagde han, “jeg kan mærke at HUN vil gerne hjælpe mig”.

Helt afgørende oplevelse, når man skal arbejde med sig selv, og når ens angst altid vil forsøge, at skjule sig, når man er sammen med fremmede.

Hos Tulle er der ingen pres eller bedrevidende attitude, kun ro og anerkendelse. Han oplever meget mindre rod i hovedet.

Eks. ved pludselige, ikke planlagte opgaver i skolen får han ikke uro og ubehag mere. Kan også stille sig op foran sin klasse og fremlægge små opgaver.

Når han mærker angsten komme nu, oplever han, at den forsvinder hurtigere, og at han ikke er helt så udmattet bagefter.

Nattesøvnen er også blevet bedre, vågner ikke om natten mere, og falder hurtigere i søvn. Lytter gerne til Tulles lydfil hver aften inden sengetid.

Tidligere havde han hovedpine 4-5 gange om ugen, nogle gange flere gange i løbet af et døgn, og fik smertestillende.

Efter forløbet med hypnose har han ikke haft hovedpine. Mere overskud i hverdagen, bla. til at være social efter skoletid.

Helt fantastisk at opleve Tulles arbejde. Det er ikke kun vores søn, der har fået håbet tilbage.

Behandlingerne hos Tulle har givet os håbet tilbage, om at der er et bedre liv til vores søn, at det er muligt at finde hjælp til ham.

Af hensyn til barnet, ønsker mor at være anonym